L'Alcodiam cau amb polèmica en l'anada dels huitens de final de la Europe Cup

Els alcoians han perdut 2-3 contra el Braga amb dos gols en contra en l'últim minut, després d'unes decisions arbitrals controvertides

El tercer gol dels portuguesos

El PAS Alcoi va caure 2 a 3 contra el Braga, en el partit d'anada dels huitens de final de la Europe Cup. En un fatídic últim minut carregat de polèmica arbitral, els portuguesos li pegaren la volta al partit marcant dos gols. En el de l’empat, el conjunt local es queixà que el col·legiat no xiulà falta quan un jugador portugués arramblà Agustín. El 2-3 fou producte d'una falta discutible en atac dels alcoians, ja que un jugador portugués va caure en sentir un mínim contacte. Com aquesta era la desena falta dels alcoians, els portuguesos van disposar d'un penal, que no van desaprofitar. A pesar de la derrota, el conjunt alcoià fou prou superior i haurà de remuntar en la tornada, que es disputarà l’onze de febrer a Portugal.