L'Alcodiam arredoneix la temporada amb la Copa Princesa

L'equip alcoià ha superat el Manlleu (5-4), en una final que s'ha decidit en la pròrroga

Els jugadors del PAS Alcoi, amb el trofeu de campions
Els jugadors del PAS Alcoi, amb el trofeu de campions / Twitter: @FedPatinaje

L'Alcodiam ha posat la cirereta a una gran temporada, en què ja ha aconseguit l’ascens a l’OK Lliga, guanyant la Copa Princesa. L’equip de Lorenzo Pastor ha vençut el Manlleu per 5-4 en la pròrroga.

La final, disputada al pavelló Miguel Sarasa d’Alcoi ha sigut frenètica i plena d'emoció. El partit ha començat molt bé per al Manlleu, que s’ha avançat quan només s’havien disputat 35 segons de joc. L’Alcodiam ha capgirat el marcador en només un minut, però els catalans han tornat a empatar poc abans del descans.

En la represa, el Manlleu ha obtingut un avantatge de dos gols (2-4), però la reacció dels locals ha enviat el partit a la pròrroga (4-4). En el temps extra s’ha mantingut la igualtat, fins que Gonzalo Pérez ha executat de manera espectacular un penal que ha donat finalment el triomf als amfitrions. Aquesta és la segona vegada que l'Alcodiam guanya la Copa Princesa.