L’Alaquàs i el RCN Castelló, subcampions de la lliga nacional de caiac polo

Ambdós equips es disputaran l'Europeu de Catània que tindrà lloc al setembre.

El Club de Regates Satine-Borriana després d'un dels partits.
El Club de Regates Satine-Borriana després d'un dels partits.

La localitat de Verducido, a Pontevedra, ha acollit el quart i últim torneig de la lliga nacional absoluta de caiac polo en una temporada que els equips valencians es van encarregar de tancar amb un excel·lent.

En la classificació general, el RCN Castelló s’ha proclamat subcampió. L’equip, que any rere any es confirma com un dels forts de la taula, ha defés la plata durant pràcticament totes les cites d’aquesta competició, en què s'ha mesurat sempre amb el Retiro madrileny, que finalment li ha guanyat la partida i és campió de lliga, a només nou punts de diferència.

En Primera Absoluta, les xiques de l’Alaquàs també s’han proclamat subcampiones de lliga, per darrere del Pinaterense. Tot i haver quedat terceres en l’últim torneig, aquest referent del caiac polo femení ha mantingut amb força el segon lloc, del qual no han baixat en tota la competició.

Els dos equips asseguren amb aquestes victòries la plaça per a l’Europeu, que se celebrarà al setembre a Catània, Sicília.

D’altra banda, per al Club de Regates Satine-Borriana s'ha tractat d’un final agredolç, tot i el bon torneig realitzat, ja que, al remat, no han aconseguit l'objectiu principal de mantenir-se en primera.

En l’altra cara de la moneda, el Club Picassent Kayak Polo, que ha aconseguit l’ascens en guanyar la lliga de la Segona Divisió Mixta. Jugarà junt amb l’Alaquàs masculí, que tot i quedar tercer a Pontevedra, durant aquesta temporada en Primera s’ha mantingut en la meitat de la taula.

També et pot interessar

stats