L'Ajuntament de València suspén la Sant Silvestre per la crisi sanitària

Imatge de la carrera Sant Silvestre 2019
Imatge de la carrera de Sant Silvestre del 2019

L'Ajuntament de València ha anunciat aquest dijous la decisió de suspendre la celebració de la carrera popular Sant Silvestre d'acord amb les indicacions de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per l'increment de casos de Covid-19 a la ciutat de València.

La regidora d'Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha explicat que aquesta decisió respon “a l'interés general” i es troba “en la línia de les directrius que marca la conselleria”.

La decisió de cancel·lar la carrera arriba després de l'augment de la incidència a València, que ja supera els 300 casos positius per cada 100.000 habitants. La dificultat per a controlar aforaments i participants en una de les proves més cèlebres del calendari de curses populars ha motivat que es torne a suspendre aquest 2021.

L'any passat la prova ja no es va poder dur a terme a causa a les restriccions derivades de la lluita contra la Covid-19, que no permetien la celebració d'esdeveniments multitudinaris. L'edició del 2019 va ser l'última presencial, amb 600 corredors que es van disputar el primer lloc, mentre que 17.000 persones més van participar amb la diversió i l'esport com a premi.

També et pot interessar