L'afició acudeix al temple de l'atletisme mundial

300 atletes de 84 països i 14.500 aficionats participen en el Mundial de Mitja Marató que transcorrerà per la ciutat de València.

Arranca la Mitja Marató de València
Arranca la Mitja Marató de València / Yolanda Damià

S'acosta a poc a poc l'hora de començament del Mundial de Mitja Marató que transcorrerà per la ciutat de València i l'afició comença a acudir al lloc on aquesta vesprada espera delectar-se amb el millor mundial de la història de la mitja marató. 

Almenys això és el que pensen els organitzadors, tant la Fundació Trinidad Alfonso, el Club Correcaminos i la Federació Nacional d'Atletisme, com el mateix Sebastian Coe, el mític corredor de 1.500, doble medalla d'or olímpica a Moscou 1980 i Los Angeles 1984, que ara és el president de la Federació Internacional. Ell ens ha dit a À Punt Mèdia que València és el millor escenari possible per a acollir la competició. 

Des de les 15 hores han començat ja els talls de trànsit a València pels llocs on a partir de les 17:05 h discorreran els 21 km que faran els 300 atletes de 84 països de tot el món i els 14.500 aficionats a córrer que els acompanyaran. 

L'emblemàtica Ciutat de les Arts i les Ciències es converteix hui en el temple mundial de l'atletisme. El món sencer hui mira a València amb el permís del vent, que a l'hora de la competició podria bufar amb ratxes d'uns 30 quilòmetres per hora. Esperem que això no impedisca el gran espectacle del millor atletisme del món que els valencians poden disfrutar a casa nostra.

També et pot interessar

stats