L'Ademar Lleó guanya un combatiu Port de Sagunt (27-29)

Els lleonesos s'han endut la victòria gràcies a una gran segona part.

Leandro Semedo celebra un gol de l'Ademar Lleó
Leandro Semedo celebra un gol de l'Ademar Lleó / Pepa Conesa

L'Ademar Lleó s'ha imposat al Fertiberia Port de Sagunt per 27-29 en el partit que s'ha disputat aquest dijous a l'Ovni, corresponent a la jornada 10 de la Lliga Asobal, que hagué d'ajornar-se pels casos positius de coronavirus en el conjunt local.

Els de Vicent Nogués han estat per davant en el marcador durant tot el primer temps, i fins i tot han arribat a tindre un avantatge de tres gols. Però l'Ademar Lleó ha aconseguit reduir la diferència a només un i s'ha arribat al descans amb un marcador de 15-14 favorable als locals.

Ja en la represa, els visitants han capgirat el marcador i han arribat a estar per damunt, 20-21, però el Fertiberia no s'ha rendit en cap moment i ha pogut empatar a 25. Així i tot, el que ara és quart classificat de la Lliga ha imposat la seua superioritat i ha acabat controlant el partit amb un marcador de 27-29.

Amb aquesta victòria, la cinquena, l'Ademar Lleó continua amb el ple de victòries a domicili, mentre que el Port de Sagunt ha sumat la quarta derrota a casa i es manté en la part baixa de la classificació.