Els kenyans Kandie i Chepngeno, favorits per a la Mitja Marató de València

La prova té la segona millor marca mundial en categoria masculina i el rècord en femenina, aconseguit l'any passat

slider 1
La Mitja Marató de València ha confirmat aquest divendres els principals atletes de la prova

La Mitja Marató de València ha confirmat aquest divendres els principals atletes per a competir per les millors marques el pròxim 23 d'octubre, i en la llista de corredors destaquen els kenyans Kibiwott Kandie i Vicoty Chepngeno en categoria masculina i femenina, respectivament.

Al costat de Kandie, amb una marca en la distància de 57 minuts i 32 segons, també seran alguns dels favorits Sebastian Sawe (58 min. 02 s) i Daniel Mateiko (58 min. 26 s) en un llistat masculí amb sis corredors amb marques per davall de 59 minuts.

En categoria femenina, la millor marca la presenta Chepngeno, amb una hora, cinc minuts i tres setmanes i la kenyana Margaret Chelimo (1 h 05 min. 26 s) i l'etíop Hawi Feysa (1 h 05 min. 41 s) són també les favorites per a continuar fent història a València, on en l'última edició es va veure el millor temps femení de tots els temps (1 h 02 min. 52 s, Letesenbet Gidey).

En aquesta edició de la Mitja Marató València, a més, destaquen també les estrenes en la distància del corredor etíop Tadese Worku o de l'atleta alemanya Konstanze Klosterhalfen.

També et pot interessar

stats