Juan Carlos Ferrero: "Alcaraz té molt a millorar, encara no està al seu màxim nivell"

L'exnúmero 1 de tenis i actual entrenador de Carlos Alcaraz ha parlat per À Punt Esports

Entrevista completa a Juan Carlos Ferrero

L'home del tenis mundial és, ara per ara, Carlos Alcaraz. El murcià està en boca de tots gràcies a la seua victòria en el US Open que l'ha elevat fins al número 1 del rànquing ATP.

No obstant això, darrere de qualsevol tenista, hi ha un gran entrenador i en el cas d'Alcaraz trobem Juan Carlos Ferrero, qui també sap el que és guanyar Grand Slams i qui també va ser número 1 a principis de la dècada dels 2000.

En À Punt Esports hem pogut parlar amb Ferrero i amb el que significa aquesta gesta per a ell i per a un jove de 19 anys com és Alcaraz.

Ferrero assegura que és un fet "únic i meravellós", encara que matisa que s'ha d'anar en calma amb tot el que rodeja el murcià.

Juan Carlos Ferrero abraça Carlos Alcaraz després que el murcià guanye el US Open
Juan Carlos Ferrero abraça Carlos Alcaraz després que el murcià guanye el US Open / RAY ACEVEDO

Per a l'entrenador, també va ser difícil contenir l'emoció després de la victòria del seu pupil. "Sé tot el treball que hi ha des que vaig començar amb ell quan tenia 15 anys. Tot ve al cap en aquest moment i t'emociones", ha explicat a les càmeres d'À Punt Mèdia.

Tot i això, Juan Carlos Ferrero continua repetint que a Alcaraz encara li queden moltes coses a millorar i no s'amaga quan diu que "encara no està al seu màxim nivell de tenis".

Sobre el fet de si jugarà ja aquest dimecres en la Copa Davis a València contra Sèrbia, Ferrero ha dit que Alcaraz encara necessita dos o tres dies per acoblar-se del viatge i que tractaran de debutar en la competició tan prompte com siga possible.

També et pot interessar

stats