Jornada de derrotes per a l'handbol valencià

El Morvedre, el Castelló i el Canyamelar perden els seus partits en l'octava jornada de la Lliga Guerreras. Només l'Elx Mustang aconsegueix guanyar.

El Canyamelar torna a perdre al pavelló municipal del Cabanyal
El Canyamelar torna a perdre al pavelló municipal del Cabanyal / Laura Grau
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
Olegari Gonzalo
11 de novembre 2018 - 00:17

Els tres equips valencians que més necessitaven la victòria en la Lliga Guerreras Iberdrola, la categoria d'honor de l'handbol valencià, han perdut els tres partits. Només l'Elx Mustang ha aconseguit guanyar a domicili contra el Suazo basc. El BM Morvedre ha caigut derrotat al seu pavelló pel Rocasa Gran Canària per 22-29, igual que el Canyamelar-València, que ho ha fet a la seu del Cabanyal per 28-34 contra el Liberbank Gijón. Mentrestant, el BM Castelló perdia el dimecres contra l'Atlètic Guardés en l'eixida a Pontevedra. Com a consolació, es pot dir que els equips valencians jugaven contra tres rivals de pes que es troben en la zona alta de la taula. En particular, l'Atlètic Guardés és líder de la Lliga amb 13 punts. L'Elx Mustang, per contra, sí que ha derrotat el Suazo a domicili per 23-24 amb un espectacular partit de Laura Hernàndez.

L'Elx Mustang, el millor equip valencià, és octau

L'Elx és l'equip valencià que es troba millor situat en la classificació. És octau amb 8 punts. A Barakaldo ha demostrat davant el Suazo que és un grup competidor. L'equip ha fet una gran remuntada que semblava impossible després de la gran actuació de la portera del Suazo, Maddi Aolla, que ho ha parat pràcticament tot. El geni de Laura Hernàndez, per part de les il·licitanes, ha sigut decisiu. Ha marcat nou gols i ha donat el pas de l'últim, el de la victòria, que ha convertit Jeniffer Gutiérrez.

Per la seua part, la derrota del BM Morvedre a casa és un colp per a l'equip saguntí. Un 22-29 que les impedeix pujar a una posició més còmoda en la Lliga Guerreras. El Rocasa Gran Canària s'ha comportat, en tot cas, com un equip dur i difícil de batre, dels que sempre donen una molt bona impressió. El Morvedre té 4 punts i ocupa la posició número onze.

El BM Castelló i el Canyamelar en la cua i perdent

Les coses van pitjor per al BM Castelló i per al Canyamelar-València. Les de la Plana van perdre el dimecres en el partit avançat d'aquesta octava jornada contra el líder, l'Atlètic Guardés. El gallec és un equip de luxe, però això no significa que la golejada que va rebre el Castelló no siga de les que fan mal. Un 44-22, una derrota pel doble de gols és un colp molt fort encara que es jugue contra el líder i fora de casa. El Castelló ocupa la posició número 12 de la classificació, amb només 3 punts.

El que sí que està patint molt en aquesta Lliga és el Canyamelar València, que ocupa l'últim lloc, el número 14, amb dos punts. El Liberbank Gijón li ha infligit una nova derrota per 28-34 al pavelló municipal del Cabanyal. L'equip valencià ha plantat cara, però el Gijón, un dels conjunts que està realitzant una bona temporada, no s'ha deixat sorprendre pel rival. Per als locals, una nova caiguda a casa que, tal com van les coses, no és un drama, donada la categoria de les asturianes, però sí que ha de servir perquè l'equip comence a canviar la seua dinàmica si és que vol continuar en la categoria d'honor.

També et pot interessar

stats