Jornada d'èxits per als esportistes del Projecte FER en l'Europeu de natació paralímpica

Els nadadors valencians aconseguiren 4 medalles de bronze en la tercera jornada de la competició que se celebra a Dublín.

José Antonio Marín llueix la seua medalla de bronze.
José Antonio Marín llueix la seua medalla de bronze.

La d'ahir va ser una jornada carregada d'èxits per als esportistes del Projecte FER que participen en l'Europeu de natació paralímpica de Dublín. Aconseguiren un total de quatre medalles de bronze en el tercer dia de competició. 

Va inaugurar el medaller el jove Sergio Martos, de 19 anys, que es va endur el bronze en la modalitat de 50 metres lliures. La segona a aconseguir podi va ser Eva Coronado, tercer lloc en 100 metres esquena, el seu primer caixó en un Europeu absolut. Així mateix, la castellonenca Ariadna Edo es va endur el bronze en els 200 metres estils i José Antonio Marín va finalitzar el dia amb l'últim bronze dels valencians en 50 metres papallona. 

Amb aquests resultats, la natació valenciana prolonga la ratxa de bones actuacions en grans cites internacionals, com el passat Mundial de 2017. En conjunt, el palmarés espanyol acumula ja 23 metalls en la competició de Dublín, que se celebrarà fins a diumenge.

També et pot interessar

stats