Jorge Navarro, segon podi consecutiu en Moto2

El pilot valencià de Moto2 Jorge Navarro durant la carrera del Gran Premi d'Espanya de motociclisme disputat hui al circuit de Jerez Ángel Nieto  EFE
El pilot valencià de Moto2 Jorge Navarro durant la carrera del Gran Premi d'Espanya de motociclisme disputat hui al circuit de Jerez Ángel Nieto EFE / José Manuel Vidal

Podi completament espanyol hui a Jerez en MotoGP, que ha fet honor al nom del gran premi, amb victòria de Marc Márquez, seguit d'Àlex Rins i Maverick Viñales. Hem viscut també un protagonisme destacat dels pilots valencians en aquest Gran Premi d'Espanya de Motociclisme. 

En Moto2, Jorge Navarro finalitza com a número 2 i repeteix podi per segona vegada consecutiva, amb la qual cosa millora la tercera posició obtinguda a Austin, Texas, en el Gran Premi de les Amèriques el passat 14 d'abril.

En Moto3, Arón Canet ha acabat quart i continua líder a la classificació, perquè Jaume Masià, amb qui compartia lideratge, ha caigut, cosa que ha fet que la primera posició a la classificació siga ara per al de Corbera en solitari. El pilot d'Algemesí roman tercer a la general. Mentrestant, el cullerà Vicente Pérez no ha tingut sort i ha finalitzat el número vint al circuit Ángel Nieto.

La pròxima cita amb el motociclisme tindrà lloc al circuit de Le Mans, on se celebrarà el Gran Premi de França durant 

També et pot interessar