Jonathan Milan fa bons els pronòstics a Oriola

L'italià ha guanyat l'esprint la tercera etapa de la Volta i el seu compatriota Alessandro Tonelli manté el lideratge en la general

Jonathan Milan, en l'arribada a meta
Jonathan Milan, en l'arribada a meta / Manuel Lorenzo (Efe)

L'italià Jonathan Milan s'ha imposat amb contundència en l'esprint final de la tercera etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, de 161 quilòmetres, amb eixida a Sant Vicent del Raspeig i arribada a Oriola. Aquesta jornada de transició, l'única destinada a finalitzar en grup, ha tingut un esglai a dos quilòmetres del final, que ha trastocat el nombre de corredors que han arribat a la meta en el grup principal.

Milan, que estava en les primeres posicions, ha monopolitzat l'esprint i s'ha endut el triomf en l'etapa amb un temps de 3 hores, 42 minuts i 2 segons, per davant del belga Arne Marit i el també italià Giovanni Lonardi. L'etapa no ha deixat canvis en la classificació general, on Alessandro Tonelli es manté líder amb un minut i huit segons sobre l'eslové Matej Mohoric (TBV).

Aquest dissabte es disputarà l'etapa reina de la 75a edició de la Volta, entre Teulada Moraira i Vall d'Ebo, amb cinc ports de muntanya en 175 quilòmetres de recorregut. La quarta etapa serà decisiva per a conéixer el guanyador de la prova valenciana.

També et pot interessar

stats