Jon Rahm, positiu en Covid-19, no podrà participar en els Jocs

Es tracta del segon episodi de coronavirus que pateix el jugador espanyol, tot i haver rebut la vacuna

Jon Rahm, durant
Jon Rahm va participar la setmana passada en l'Obert del Regne Unit / Efe

El golfista espanyol Jon Rahm, número u mundial i un dels grans favorits per a guanyar el torneig olímpic de golf, ha donat positiu en Covid-19 i no podrà participar en Tòquio 2020, ha anunciat aquest diumenge el Comité Olímpic Espanyol (COE).

"El positiu s'ha detectat en sotmetre's a una tercera prova PCR consecutiva, obligatòria per a tots aquells que hagen estat recentment al Regne Unit, com és el cas de Jon Rahm, que acaba de disputar The Open", explica la nota.

Les dues primeres proves PCR van donar negatiu, precisa el COE, i "sense temps material per a trobar un substitut i complir tots els protocols sanitaris que s'exigeixen en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, el golf espanyol estarà únicament representat, en categoria masculina, per Adri Arnaus".

Es tracta del segon episodi de coronavirus que pateix el jugador espanyol. A primers de juny, quan anava líder amb sis colps d'avantatge, va haver d'abandonar el torneig The Memorial després de la tercera jornada, malgrat que, segons va dir, ja havia rebut la vacuna.

També aquest mateix diumenge s'ha conegut la baixa, pel mateix motiu, del nord-americà Bryson DeChambeau, campió de l'Open dels Estats Units el 2020. Rahm i DeChambeau eren dos dels favorits per a guanyar l'or olímpic a Tòquio, juntament amb els nord-americans Justin Thomas i Collin Morikawa, recent guanyador de l'Open Britànic.