Joan Barreda guanya la penúltima etapa del Ral·li d'Andalusia

En cotxes, Al-Attiya ha aconseguit el triomf i també arriba amb el líderatge a l'última etapa, per davant del triple guanyador del Ral·li Dakar, Carlos Sainz (Mini)

Joan Barreda, durant l'etapa d'aquest dissabte
Joan Barreda, durant l'etapa d'aquest dissabte / Twitter: @andalucia_rally

El castellonenc Joan Barreda (Honda) ha guanyat aquest dissabte la tercera i penúltima etapa del Ral·li d'Andalusia, per a arribar líder a l'última jornada d'aquesta prova de preparació per al Dakar 2022.

La tercera etapa ha transcorregut amb eixida i arribada en la localitat gaditana de Villamartín, 247 quilòmetres cronometrats. Barreda ha completat el recorregut amb un temps de dues hores, 54 minuts i 51 segons, seguit en segona posició pel portugués Joaquim Rodrigues i per l'espanyol Lorenzo Santolino.

Aquest últim ha sigut precisament qui ha perdut el primer lloc en favor de Barreda, que ara és líder amb 8 hores, 40 minuts i 18 segons.

En cotxes, Al-Attiya ha aconseguit el triomf i també arriba amb el lideratge a l'última etapa, per davant del triple guanyador del Ral·li Dakar, Carlos Sainz (Mini). Destaca també la huitena posició de l'espanyola Cristina Gutiérrez Herrero (OT3), millor dona classificada.

La quarta i última etapa del Ral·li d'Andalusia es disputarà aquest diumenge sobre 296 quilòmetres (247 cronometrats) amb eixida des de la localitat sevillana de Coripe i arribada a Villamartín, centre neuràlgic d'aquesta competició.

També et pot interessar

stats