Jaume Masià i Arón Canet pugen al pòdium al Gran Premi d'Emília-Romanya

El pilot d'Algemesí ha finalitzat segon en la carrera de Moto3 i el de Corbera ha sigut tercer en Moto2

Masià i Canet, en el pòdium
Masià i Canet, en el pòdium / Reuters

L'antepenúltima prova del Mundial de motociclisme, el Gran Premi d'Emília-Romanya ha deixat dos pòdiums valencians. El pilot d'Algemesí Jaume Masià ha aconseguit el segon lloc i el tercer pòdium de l'any en Moto3, i el corberí Arón Canet ha acabat tercer en Moto2, en el seu quint pòdium de la temporada.

Jaume Masià, segon en Moto3

Masià ha sigut segon en el Gran Premi de l'Emília-Romanya (Itàlia) de Moto3, on l'italià Dennis Foggia ha aconseguit la victòria i el també espanyol Pedro Acosta, líder del Mundial, ha sigut tercer.

Foggia ha protagonitzat una gran carrera des de la catorzena plaça, que ha ocupat en la formació d'eixida, mentre que Pedro Acosta ha protagonitzat un doble avançament en l'última volta que li ha permés acabar tercer en la carrera italiana, encara que retardant la consecució del títol, almenys fins a la carrera de Portimão (Portugal), d'ací a quinze dies.

És el tercer podi de la temporada per a Masià, que va guanyar el primer gran premi de la temporada, a Qatar, i va ser segon en la quarta prova del Mundial, també a Itàlia.

Arón Canet, tercer en Moto2

Canet ha finalitzat en tercer lloc la carrera de Moto2, tot i que ha sigut líder de la prova durant moltes voltes. La victòria se l'ha enduta el britànic Sam Lowes, per davant del madrileny Augusto Fernández i el pilot de Corbera, que ha perdut el segon lloc en l'última revolta del circuit per problemes tècnics amb la moto, en quedar-se sense gasolina.

Aquest és el quint pòdium de Canet esta temporada, després dels segons llocs a Portugal, Alemanya i Estíria, i el tercer a San Marino. Amb este resultat, el corberí puja fins al sext lloc de la classificació general. Els altres dos pilots valencians en la categoria han tingut diferent sort. Jorge Navarro ha sigut quint i Héctor Garzó no ha pogut acabar la carrera. 

També et pot interessar

stats