Jaume Masià i Arón Canet, segons en el Gran Premi de San Marino

Sergio García Dols perd el lideratge del Mundial de Moto3 després de no acabar la carrera per una caiguda

Masià i Canet, en el pòdium
Masià i Canet, en el pòdium / À Punt Esports

Jaume Masià ha aconseguit el sisé pòdium de la temporada en acabar en segon lloc la prova de Moto3 del Gran Premi de San Marino que es disputa al circuit Marco Simoncelli. El pilot d'Algemesí ha entrat a meta per darrere de l'italià Dennis Foggia i per davant del nou líder del Mundial, Izan Guevara.

Dani Holgado, que eixia des del segon lloc en la graella, ha acabat cinqué, i Iván Ortolà ha entrat en huité lloc. Els altres dos pilots valencians en la categoria, Sergio García i Carlos Tatay, no han pogut acabar la carrera per una caiguda.

Sergio García perd el lideratge del Mundial

La mala notícia de la jornada ha sigut la caiguda de Sergio García Dols, que a més, suposa la pèrdua del lideratge en el Mundial. El nou líder ara és el seu company d'equip, Izan Guevara, que avantatja el pilot de Borriana en onze punts.

Canet, també segon en Moto2

Arón Canet també ha pujat al pòdium en la categoria de Moto2. El pilot de Corbera ha acabat en segon lloc la carrera del Gran Premi de San Marino i suma el sisé pòdium aquesta temporada. Canet ha entrat a meta per darrere d'Alonso López i per davant del nou líder del Mundial, Augusto Fernández.

El de Corbera, ja recuperat de les seqüeles que li van deixar l'accident de cotxe que va patir, ha tornat a pujar al pòdium tres mesos després i suma el cinqué segon lloc aquesta temporada. Canet puja al tercer lloc de la classificació general i se situa a 41 punts del líder, amb 150 encara en joc.

L'altre valencià en la categoria, Jorge Navarro, no ha pogut finalitzar la carrera per una caiguda. Per primera vegada en la història de Moto2, quatre espanyols han acabat en els quatre primers llocs de la carrera: López, Canet, Fernández i Albert Arenas.

També et pot interessar

stats