Jaume Masià guanya la primera carrera de la temporada en el Gran Premi d'Aragó

El pilot d'Algemesí, que eixia en 17é lloc, ha completat una gran remuntada.

Jaume Masià celebra la victòria al podi
Jaume Masià celebra la victòria al podi / Reuters

Jaume Masià ha guanyat el Gran Premi d'Aragó en la categoria de Moto3 després de completar una gran remuntada, ja que partia en 17é lloc en la línia d'eixida. Es tracta de la primera victòria de la temporada del pilot d'Algemesí, que se suma a la que ja va obtindre l'any passat en el Gran Premi de l'Argentina en la mateixa categoria. Aquest és el seu segon podi de l'any, ja que va quedar segon en el Gran Premi d'Àustria.

Masià ha superat en un final ajustat, típic en aquesta categoria, el sud-africà Darryn Binder i l'espanyol Raúl Fernández. Amb aquesta victòria el pilot valencià suma 108 punts en el Mundial i s'acosta als llocs capdavanters de la classificació.

Els altres dos pilots valencians en la categoria, Carlos Tatay i Sergio García Dols, han quedat, respectivament, en dotzena i vintena posició.

Protagonisme espanyol en MotoGP

En la carrera de la màxima categoria, MotoGP, hi ha hagut pòquer de pilots espanyols. Álex Rins ha guanyat seguit de ben prop d'Àlex Márquez mentre que Joan Mir i Maverick Viñales han sigut tercer i quart, respectivament.

El valencià Iker Lecuona ha acabat 14é. Rins ha sigut el huité campió en els deu grans premis disputats i Mir és el nou líder del Mundial, en superar el francés Fabio Quartararo.

En Moto2, el britànic Sam Lowes ha sumat la victòria amb Bastianini, nou líder del Mundial, segon, i l'espanyol Jorge Martín, tercer. Héctor Garzó ha sigut seté i Jorge Navarro ha caigut a terra en la primera volta.