Jaume Masià guanya el Gran Premi de França

El pilot d'Algemesí ha aconseguit al circuit de Le Mans la segona victòria de la temporada i se situa segon en el Mundial, per darrere de Sergio García

Jaume Masià celebra la victòria a Le Mans
Jaume Masià celebra la victòria a Le Mans / Yoan Valat (Efe)

Jaume Masià ha aconseguit la segona victòria de la temporada i el quart pòdium consecutiu en guanyar el Gran Premi de França de Moto3, disputat al circuit de Le Mans. Aquest resultat situa el pilot d'Algemesí en segon lloc en el Mundial, a 17 punts del líder, Sergio García Dols. El pilot de Borriana s'ha hagut de conformar amb el seté lloc després de patir fins i tot una caiguda.

La pluja ha provocat la caiguda de quatre pilots en la primera volta, entre els quals estaven Sergio García i Dani Holgado. La major intensitat de l'aigua ha fet que la direcció de la carrera mostrara la bandera roja i parara la carrera.

L'acció s'ha représ poc després, ja en sec, i amb la participació de Sergio García, que s'ha pogut refer de la caiguda. El pilot de Borriana fins i tot s'ha situat en la part capdaventera i ha estat lluitant amb Jaume Masià i Dennis Foggia pel primer lloc. Però una topada amb l'italià l'ha allunyat de la lluita pel triomf. Una victòria que sí que ha aconseguit el pilot d'Algemesí, gràcies a un avançament al japonés Ayumu Sasaki a poques revoltes per al final.

Carlos Tatay ha acabat en sisé lloc, just per davant de Sergio García, seté. Dani Holgado ha arribat a la meta en onzé lloc, i Iván Ortolá, en dihuité.

Aron Canet, segon en Moto2

Aron Canet ha finalitzat la carrera de Moto2 en segona posició i ha pujat al pòdium per segon gran premi consecutiu. Amb aquest resultat el pilot de Corbera se situa tercer en el Mundial, a només 19 punts del líder de la classificació, l'italià Celestino Vietti. 

La victòria en la carrera ha sigut per al madrileny Augusto Fernández, mentre que el tailandés Somkiat Chantra ha completat el pòdium. L'altre pilot valencià en la categoria, Jorge Navarro, ha acabat la carrera en nové lloc. El pilot de la Pobla de Vallbona és també nové en el Mundial.  

També et pot interessar

stats