Jaume Masià en À Punt: “Em feia falta aquesta victòria”

El pilot d'Algemesí va aconseguir la primera victòria de la temporada en Moto3 en el Gran Premi d'Aragó.

VÍDEO | Jaume Masià en À Punt: “Em feia falta aquesta victòria”

Jaume Masià va aconseguir la primera victòria de la temporada en Moto 3, la segona de la seua carrera esportiva, protagonitzant una espectacular remuntada al circuit d'Alcanyís, en el Gran Premi d'Aragó. El pilot d'Algemesí, que isqué en la posició número 17, retallà ràpidament distàncies i no perdonà per a creuar la meta per davant del sud-africà Darryn Binder i de l'espanyol Raúl Fernández. A Masià li feia falta aquest resultat en una temporada difícil i ha manifestat que està “molt content de guanyar a Espanya”, en una entrevista en exclusiva per a À Punt.

El pilot valencià en les files de l'equip Leopard Honda ha anat de menys a més aquesta temporada: “La sensació en la moto va millorant carrera a carrera i això és molt positiu. Queden poques carreres i en la línia de progressió veurem com arribem a final d'any”, confessa Jaume Masià, per a qui no hi ha límits, “l'objectiu és seguir escalant posicions en la general i seguir progressant com a pilot”.

Masià és sisé en la classificació general del Mundial amb 108 punts, quan falten només quatre proves per a tancar el campionat, dos de les quals es disputaran al circuit Ricardo Tormo de Xest, el Gran Premi de la Comunitat Valenciana i el Gran Premi d'Europa, els pròxims 8 i 15 de novembre.

També et pot interessar

stats