El Jaén allunya el Llevant del play-off pel títol

L'equip granota ha perdut per 3-2 contra un rival directe en la lluita per a acabar entre els huit primers classificats

Hamza, en una acció del partit
Hamza, en una acció del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

Pas arrere del Llevant en les aspiracions per a tornar a jugar el play-off pel títol en la Lliga de futbol sala. L'equip granota ha perdut per 3-2 contra un rival directe, el Jaén, i queda ara a sis punts del huité lloc, que marquen els andalusos, amb només quinze en joc.

El Llevant ha començat millor el partit i s'ha avançat en el marcador en el minut 4 gràcies a un gol de Hamza. Però abans d'arribar al descans, el Jaén ha empatat amb un gol d'Attos. Carlitos, a penes començar la represa, ha capgirat el marcador i novament Attos ha ampliat la renda local a falta de set minuts per al final. Roger, en el minut 37, ha retallat distàncies per als granotes, però ja no hi ha hagut temps per a rascar almenys un empat.