Ja hi ha samarretes oficials de la Marató de València 2019

Els participants podran triar mànega curta o tirants fins al 30 de juny.

Ja hi ha samarretes oficials de la Marató de València 2019
Ja hi ha samarretes oficials de la Marató de València 2019

La Societat Esportiva Correcaminos, la Fundació Trinidad Alfonso i l’Ajuntament de València volen que el nom de la ciutat s’escampe per tot el món. La 39 edició de la Marató es celebrarà l’1 de desembre del 2019. Els organitzadors preveuen que hi participaran 25.000 atletes i per aquesta raó enguany ofereixen la possibilitat de córrer amb la samarreta oficial que portarà serigrafiat en anglés el rètol “We are Marathon”.

La prenda esportiva està confeccionada per l’empresa valenciana Luanvi, que ha triat un teixit de qualitat i molt lleuger per als esportistes. En ple mes de maig ja s’han fet 12.000 inscripcions i s’espera que es puguen esgotar els 25.000 dorsals. Durant la presentació de la samarreta també es va estrenar el vídeo promocional València et parla en el qual la ciutat mateix convida els maratonians a triar la prova valenciana. El document audiovisual tindrà una gran difusió internacional perquè un altre dels objectius que es persegueix és aconseguir la Medalla de Platí de la Federació Internacional d’Atletisme.

Per a Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso: “València, a banda de ser la Ciutat del Running, és la primera ciutat capaç de parlar amb els atletes des de qualsevol racó, edifici o mur”.

També et pot interessar