Iván Ortolá puja al pòdium en el Gran Premi d'Espanya

Iván ortolá, en el pòdium
Iván ortolá, en el pòdium / José Manuel Vidal (Efe)

El Gran Premi d'Espanya disputat al Circuit Ángel Nieto de Jérez ha deixat un pòdium valencià, l'aconseguit per Iván Ortolá en la carrera de Moto3. La victòria ha sigut per al neerlandés Collin Veijer, seguit de l'andalús David Muñoz i del pilot de Puçol. Ortolá ha pujat al pòdium per segona vegada en la temporada, ja que també va finalitzar tercer en el Gran Premi de Portugal, i puja fins al quart lloc en la classificació general.

Dani Holgado no ha acabat entre els tres primers classificats per primera vegada en la temporada. El de Sant Vicent del Raspeig, que eixia des de la dihuitena posició de la graella, ha travessat la meta en sèptima posició, però manté el lideratge en el Mundial amb sis punts d'avantatge sobre el colombià de l'equip de Jorge Martínez Aspar, David Alonso.

El pilot d'Aiora Ángel Piqueras ha finalitzat la carrera en desena posició, mentre que el cullerà Vicent Pérez s'ha quedat fora dels punts en travessar la meta en setzé lloc.

Sergio García perd el lideratge

En la categoria de Moto2, la victòria ha sigut per al murcià Fermín Aldeguer, seguit del nou líder del Mundial, l'estatunidenc Joe Roberts, i el madrileny Manu González. El millor valencià ha sigut Sergio García Dols, que ha travessat la meta en quart lloc i queda ara a cinc punts del nou líder de la classificació general.

La resta de pilots valencians de la categoria no han pogut puntuar. L'únic que ha acabat la carrera ha sigut Jorge Navarro, mentre que Álex Éscrig i Jaume Masià han patit dos caigudes. Aron Canet no ha pogut participar en la carrera per una fractura al cap del peroné, després d'una caiguda en els entrenaments de divendres.

També et pot interessar

stats