Iván Ortolá puja al podi a Sachsenring; David Alonso, més líder

Tres pilots valencians, entre els set primers al Gran Premi d'Alemanya

David Alonso celebra el triomf a Alemanya
David Alonso celebra el triomf a Alemanya / Reuters

El valencià Iván Ortolá ha completat una gran remuntada a la carrera de Moto3 al circuit de Sachsenring, a Alemanya, després d'eixir des de la setzena posició i acabar en la tercera.

El Pepino de Puçol, com és conegut al món del motociclisme, encadena dos podis seguits després de la victòria de la setmana passada a Assen. Este cap de setmana, al Gran Premi d'Alemanya, el triomf ha sigut per al colombià d'origen espanyol David Alonso.

El pilot de l'Aspar Team suma la sexta victòria en nou carreres i es consolida al capdavant de la classificació. Amb un avantatge de 58 punts sobre Ortolá, David Alonso pot anar-se'n tranquil de vacances fins a la pròxima carrera, el 2 d'agost, a Anglaterra.

Només un punt per darrere en la general, se situa un altre valencià, Daniel Holgado, que ha acabat sèptim. Quart és el neerlandés Collin Veijer, que ha eixit des de la pole, però no ha finalitzat la carrera. El pilot d'Aiora Ángel Piqueras ha acabat quint i ja està entre els deu primers de la classificació.

Sergio García cedeix terreny

En Moto2, la victòria ha sigut per a l'espanyol Fermín Aldeguer, que retalla distàncies al líder del mundial, el valencià Sergio García Dols, que ha sigut seté. El de Borriana suma 147 punts en la general mentre que el japonés Ai Ogura, tercer a Sachsenring, es queda a només set.

Sergio García manté el lideratge
Sergio García manté el lideratge

Jaume Masià també ha aconseguit puntuar gràcies a la quinzena posició mentre que Àlex Escrig, en la posició 22, i Arón Canet, que no ha acabat la carrera, se'n van de buit del Gran Premi d'Alemanya.

Bagnaia venç després de la caiguda de Martín

L'italià Francesco 'Pecco' Bagnaia ha aconseguit la victòria després de la caiguda a dues voltes del final de l'espanyol Jorge Martín, amb Marc Márquez i Álex Márquez en el podi. Bagnaia és el nou líder del Mundial.

També et pot interessar

stats