Isabel Puche, Salva Cases i Anna Pérez, bronze en la Copa del Món de judo de Madrid

Aquest campionat és la primera prova puntuable de cara als Jocs Olímpics de Tòquio de 2020.

Isabel Puche i Salvador Cases posen amb la medalla de bronze.
Isabel Puche i Salvador Cases posen amb la medalla de bronze. / Projecte FER

Medalla de bronze per als judokes Isabel Puche, Salva Cases i Anna Pérez en la Copa del Món absoluta de judo celebrada aquest cap de setmana a Pinto (Madrid). Bronze també per al judoka alacantí Salvador Cases, que a pesar de ser júnior ha pujat al pòdium en categoria absoluta. Els dos esportistes formen part del Projecte FER, que dóna suport als esportistes de la Comunitat Valenciana.

Aquest campionat ha tingut una gran participació en totes les categories. Vora 450 esportistes s'han inscrit en la prova, entre ells, un centenar de judokes espanyols. La gran participació es deu al fet que aquest campionat és la primera prova puntuable de cara a la classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Tot i que falten dos anys, els esportistes volen començar amb bon peu el camí cap al somni olímpic.

L'escenari triat per a aquesta Copa del Món de judo ha sigut el Poliesportiu Prínceps d'Astúries de Pinto, unes instal·lacions modernes amb capacitat per a 5.000 espectadors que s'han omplit amb centenars d'aficionats a aquesta modalitat esportiva.

També et pot interessar

stats