Induráin i Ruiz Cabestany, padrins de luxe en una marxa ciutat de València de rècord

La gran festa del cicloturisme bat el rècord de participació i reuneix més de 2.500 corredors de tot el món.

Miguel Induráin i Peio Ruiz Cabestany inauguren l'edició d'enguany de la Marxa Ciutat de València
Miguel Induráin i Peio Ruiz Cabestany inauguren l'edició d'enguany de la Marxa Ciutat de València

Més de 2.500 corredors arribats de diferents països del món han participat aquest dissabte en l'edició d'enguany de la Marxa Ciutat de València, una xifra rècord en la història d'aquesta prova cicloturista que té com a objectiu el foment de la bicicleta com a mitjà de transport sostenible.

La carrera ha partit i ha acabat a La Marina de València amb tres itineraris amb diferent grau de dificultat de 76, 105 i 190 quilòmetres de distància respectivament, que han recorregut els ports de muntanya més emblemàtics de les comarques de València i Castelló.

A la gran festa del ciclisme de la Comunitat s'han sumat dos llegendes que han compartit carrera amb els aficionats a les dos rodes: Miguel Induráin, guanyador de cinc Tours de França, i Peio Ruiz Cabestany, homenatjat en aquesta edició per la seua trajectòria esportiva. També hi han participat altres esportistes com l'atleta Marta Fernández de Castro o els exfutbolistes Robert Fernández o Paco Camarasa.

Amb motiu de la celebració de la marxa ciclista s'ha celebrat també una fira d'exposició de material de ciclisme, diferents activitats infantils, concerts de música, activitats per a la plena inclusió dels ciclistes, així com una paella gegant per als participants de la prova.

També et pot interessar

stats