Inaugurat el circuit de Tarongers per als corredors que uneix universitats amb passeig Marítim

S'han adeqüat 2,2 km de ruta amb senyalitzacions, punts d'estiraments i d'hidratació.

Un circuit de 2,2 quilòmetres per als corredors a l'avinguda dels Tarongers de València
Un circuit de 2,2 quilòmetres per als corredors a l'avinguda dels Tarongers de València / Albert Staromiejski

València avança cap a l'objectiu de convertir-se en la ciutat dels corredors. Si al 2015 s'inauguraren els cinc quilòmetres d'adequació del llit del Túria per als corredors (el conegut Circuit 5K Jardí del Túria, que acaba de complir 1.000 dies),  ara s'ha presentat el primer circuit saludable de 2,2 km que passa per l'avinguda dels Tarongers. 

El projecte, finançat per la Fundació Trinidad Alfonso i supervisat per l'Ajuntament de València, es va anunciar a finals de l'any passat amb altres 8 recorreguts que sumarien vora 40 quilòmetres en rutes. Este és el primer que es finalitza. Amb un pressupost de 300.000 euros, comença a l'inici de l'avinguda (en l'encreuament amb l'avinguda de Catalunya) i quasi arriba al passeig Marítim (fins al carrer  de la Reina del Cabanyal). 

En total, s'ha senyalizat  tot el recorregut i tota la zona cada 100 metres, s'ha menejat una parada d'autobús urbà, s'hi han afegit 91 arbres per a refrescar la ruta, s'han tapat 42 escocells i s'ha desplaçat en alguns trams el carril bici per tal que els corredors tinguen els 1,8 metres d'amplària en la ruta.  A més, s'hi han instal·lat dos punts d'estiraments i exercicis de força i quatre punts d'hidratació. 

També et pot interessar

stats