Iker Lecuona debutarà en MotoGP a Xest

El valencià ocuparà el lloc de Miguel Oliveira, lesionat, i correrà en el Red Bull KTM Tech3. Amb este equip va signar fa poc per a la pròxima temporada.

Iker Lecuona debutarà en MotoGP a Xest
Iker Lecuona debutarà en MotoGP a Xest

Amb 19 anys i 11 mesos li arriba l'oportunitat a Iker Lecuona. A casa, i en el gran premi de la Comunitat Valenciana, l’últim de la temporada, Lecuona es convertirà en el tercer pilot més jove que disputa una carrera de MotoGP. Només per darrere de John Hopkins, que va debutar amb 18 anys i 11 mesos, i de Michel Fabrizio, amb 19 anys i 7 mesos.

L'acord perquè Lecuona participe en el gran premi ha sigut possible gràcies a la col·laboració del Red Bull KTM Tech3 i del American Racing Team Ktam, equip en què Iker ha disputat la present temporada en la categoria de Moto2.

El pilot valencià ha manifestat que és un gran orgull tindre aquesta oportunitat i que el seu objectiu és aprendre el màxim possible de cara al futur. "Tot açò no haguera sigut possible sense l'ajuda de Hervé Poncharal, així com d'Eitan Butbul i de l'American Racing Team, que m'han ajudat a créixer com a pilot i com a persona". "També vull desitjar la millor recuperació possible a Oliveira, que serà el meu futur company d'equip. Ho donaré tot, com sempre, a València".

També et pot interessar

stats