Hugo Arillo, el taekwondista d'Elx que s'ha quedat sense competir a Turquia pel terratrémol

Espera que en les pròximes hores la federació els reserve una plaça en un avió per a tornar a Espanya

Hugo Arillo, taekwondista a Turquia

Desenes d'atletes continuen desapareguts i les competicions han sigut suspeses a Turquia a causa del terratrémol que va patir el centre del país. Entre d'altres, l'Obert de Taekwondo d'Istanbul, on es troben diversos valencians de la selecció espanyola.

Un d'ells és l'il·licità Hugo Arillo que, amb la resta de membres de l'expedició, esperen els bitllets que la Federació espanyola està tramitant. El terratrémol els ha agafat a Istanbul, entre dues competicions. Després d'aconseguir-hi un bronze diumenge, l'Obert de Taekwondo quedava suspés.

Als nostres taekwondistes, l'epicentre de la tragèdia els ha sorprés lluny, però no és el cas d'altres esportistes. Desenes d'ells podrien haver quedat sepultats sota les runes. Es parla de la desaparició d'un equip de vòlei sencer. Històries dramàtiques com la del defensa del Yeni Malatyaspor, Baris Basdas, que va saltar des d'un segon pis i va resultar greument ferit.

Més conegut és el cas de Christian Atsu, exjugador del Màlaga, actualment a l'Hatayspor turc, a qui van trobar entre els enderrocs quan ja se l'havia donat per desaparegut.

Han suspés totes les competicions esportives. Aquesta decisió afecta equips espanyols de bàsquet, com la visita del Reial Madrid a l'Anadolu Efes i els partits de l'Unicaja, el Baxi Manresa i l'UCAM Múrcia de la lliga de campions FIBA.

També et pot interessar

stats