Els Hispanos es juguen assegurar-se la medalla

La selecció espanyola d'handbol jugarà contra Dinamarca les semifinals del Mundial.

Daniel Dujshebaev en una acció en el partit de quarts davant Noruega
Daniel Dujshebaev en una acció en el partit de quarts davant Noruega / Twitter: @RFEBalonmano

La selecció espanyola d'handbol juga aquest divendres les semifinals del Mundial d'handbol que s'està celebrant, des del 13 de gener a Egipte.

Després d'un començant dubtós amb un empat contra el Brasil per 29 a 29, els Hispanos han anat de menys a més en la competició i ja s'han clavat de ple en la lluita per les medalles. Els de Jordi Ribera guanyaren en quarts de final per 31 a 26 a Noruega, subcampiona de l'últim Mundial de 2019 i ara els espera Dinamarca, actual campiona del món.

Els danesos estan fent una competició molt sòlida i acumulen sis victòries en els sis partits que han disputat. De fet, en les dues primeres rondes, no van guanyar cap partit per menys de set gols de diferència. No obstant això, el seu rival en quarts de final, l'amfitriona Egipte, no els va posar les coses fàcils. Després de dues pròrrogues i amb el marcador empatat a 35, els dos conjunts se n'anaren als penals en què Dinamarca va estar més encertada i va certificar la seua classificació per 39 a 38.

L'equip nord-europeu té entre les seues files un dels millors jugadors del món, Mikkel Hansen. El danés, d'1,96 d'alçària, ha sigut elegit tres vegades Jugador de l'Any per la Federació Internacional d'Handbol i va ser el màxim golejador de la competició en l'última edició de 2019.

Ara els dos equips lluitaran per assegurar-se la medalla i per jugar la final contra el guanyador de l'altra semifinal que disputaran França, tercera en l'últim mundial, i Suècia.

També et pot interessar

stats