No hi haurà més handbol aquesta temporada

La temporada que ve els dos representants valencians, Benidorm i Port Sagunt, jugaran en una lliga de 18 equips.

No hi haurà més handbol aquesta temporada
No hi haurà més handbol aquesta temporada

La junta directiva de la Federació Espanyola d'Handbol ha pres la decisió de "suspendre definitivament les competicions nacionals i la finalització de la temporada 2019/2020". En el comunicat que ha fet el president Francisco Blázquez ha mencionat que no hi haurà descensos en les diferents competicions i categories però sí ascensos. Ara haurà de ser la comissió delegada de la Federació la que l'aprove.

En la Lliga Asobal, el Club Cisne i el Villa de Aranda ascendiran de categoria. Per tant, la temporada que ve els dos representants valencians de la competició, Benidorm i Port Sagunt, jugaran en una lliga de 18 equips.

El Benidorm debutarà en competició europea després de ser finalista de copa. Precisament el seu rival en aquesta final, el Barcelona, és el vencedor de la Lliga Asobal 2019-2020.

En la Lliga Guerreras, l'Elx ha acabat segon i, per tant, en llocs europeus. El comunicat de la Federació no ha sigut clar a l'hora de fer referència a la classificació que es tindrà en compte per a establir les places europees, si la de la finalització de la primera volta o l'última classificació.

La copa EHF ha decidit hui també que no hi haurà competicions aquest juny. Sols es manté la Final Four masculina el 28 i 30 de desembre a Colònia i la jugaran el Barça, el PSG, el Kiel i el Veszprem que han sigut els dos primers dels dos grups de la Champions.

La selecció espanyola femenina d'handbol no haurà de jugar el torneig classificatori per a estar en l'Europeu 2020 que tindrà lloc a Noruega i Dinamarca al desembre.

També et pot interessar

stats