Doble passaport del volei platja valencià per als Jocs de Tòquio

Seran els tercers Jocs Olímpics per a Herrera i Gavira i els cinquens per al castellonenc, que va aconseguir un bronze en Atenes 2004

La parella femenina (Elsa Baquerizo i Liliana Fernández), a l'esquerra, i la masculina (Hèctor Herrera i Adrián Gavira), a la dreta.
La parella femenina (Elsa Baquerizo i Liliana Fernández), a l'esquerra, i la masculina (Hèctor Herrera i Adrián Gavira), a la dreta. / À Punt Esports

La parella espanyola formada pel castellonenc Pablo Herrera i l'andalús Adrián Gavira disputaran els seus tercers Jocs Olímpics, els cinquens en el cas d'Herrera. En les dues ocasions anteriors, a Londres i Rio de Janeiro, finalitzaren en novena posició. Abans, en Atenes 2004, el valencià va aconseguir la plata amb el català Javier Bosma.

Herrera i Gavira han conegut la classificació justament el dia en el qual no han pogut superar la ronda de huitens de final del torneig quatre estreles del circuit mundial de voleibol de platja que es disputa en Ostrava, República Txeca, en perdre contra els russos Krasilnikov i Stoyanovskiy, per 21-14 i 21-19.

Tercera participació d'Elsa i Liliana

La benidormera Liliana Fernández Steiner i la seua parella Elsa Baquerizo també han sabut aquest dissabte que estaran a Tòquio. Va ser la primera parella espanyola d'aquest esport que es classificava per a uns Jocs Olímpics, els de Londres 2012, on es van classificar per als huitens de final, però no van poder superar les italianes Cicolari i Menegatti. Una novena posició que van repetir en Río de Janeiro 2016.

També et pot interessar

stats