Hegemonia del club d'Onil en el Campionat d'Espanya d'orientació

El Centre Esportiu Colivenc ha obtingut bons resultats en el Campionat d'Espanya d'orientació.

Andreu Blanes ha destacat en totes les proves
Andreu Blanes ha destacat en totes les proves / Equip de Comunicació de la Federació Espanyola d'Orientació

En la distància mitjana, en categoria d'elit, el club d'Onil ha acaparat el podi, amb quatre medalles en homes i dones. En relleus, com a representants de la Comunitat Valenciana han guanyat en les dues categories. En la modalitat d'esprint, Andreu Blanes i Antonio Martínez han aconseguit les dues primeres posicions. 

Andreu Blanes guanya les tres proves

Andreu Blanes guanya les tres proves

El domini del club colivenc ha sigut clar en homes en les tres modalitats. Andreu Blanes s'ha emportat el triplet en les tres proves: distància mitjana, relleus i esprint. 

 

Antonio Martínez, també del colivenc, ha obtingut dues medalles de plata i la d'or de relleus.

En dones, Violeta Feliciano ha guanyat l'or en distància mitjana i en relleus. Esther Gil ha obtingut el bronze en mitjana i formava part del trio campió en la modalitat de relleus.

Objectiu, el Mundial de Letònia

Objectiu, el Mundial de Letònia

Un dels objectius després del campionat d'Espanya és el Mundial d'orientació, que se celebrarà a l'estiu a Letònia.

Els seleccionats, una bona part d'ells valencians, acudiran a competicions internacionals i faran proves preparatòries per a arribar en millor forma al Mundial. Andreu Blanes va quedar en setena posició fa dos anys i Esther Gil té la millor posició en categoria de dones en el lloc 16é.

Un esport molt complet

Un esport molt complet

Esther Gil, del Centre Esportiu Colivenc, destaca de l'orientació que és un esport molt complet. "S'ha de tindre un bon nivell físic i tècnic, i cal practicar-lo", assegura.

Esther Gil afig: "En l'orientació, no sempre el camí més curt és el més ràpid per a anar d'un punt a un altre. Depén de la vegetació, del desnivell que hi haja. S'ha de tindre una sèrie de coneixements a l'hora de fer la competició".

També et pot interessar

stats