Héctor Barberà, acomiadat del Pons Racing

L'equip de motociclisme rescindeix el contracte amb el pilot valencià després de ser condemnat per un nou capítol d'alcoholèmia al volant.

Héctor Barberá ha sigut condemnat a un any sense permís de conduir
Héctor Barberá ha sigut condemnat a un any sense permís de conduir / motogp.com (Europa Press)

L'equip de motociclisme Pons Racing Team ha rescindit el contracte amb Héctor Barberà després que al pilot valencià el detingueren dijous per donar positiu en un control d'alcoholèmia. "Arran dels últims esdeveniments a València amb el pilot Héctor Barberà la nit del 7 de juny, Pons Racing i Héctor Barberà rescindeixen de comú acord el contracte que els unia per a la present temporada 2018", explica el comunicat que ha fet públic l'equip.

El motociclista es va sotmetre a un control d'alcoholèmia i va donar 0,67 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire, per la qual cosa li van imputar un delicte que s'ha resolt aquest divendres al Jutjat d'Instrucció número 9 de València.

Segons la sentència, al pilot de Dosaigües li retiren el permís de conduir vehicles de motor i ciclomotors un any. A més, haurà de complir 22 dies de treballs comunitaris. 

Aquesta és la tercera vegada que el mundialista, que en l'actualitat competeix en la categoria de Moto2, comet un delicte d'aquest tipus. El 2012 va donar positiu en un control d'alcoholèmia quan el van parar per haver passat alguns semàfors rojos a la ciutat de València. Dos anys després, el van detindre en un control rutinari per un delicte de trencament de condemna, ja que tenia retirat el carnet de conduir.

L'historial de Barberà es completa amb una condemna de sis mesos de presó que va commutar per treballs a la comunitat el 2013 per maltractar la seua parella, a qui també van condemnar per mossegar el pilot.

També et pot interessar

stats