Dinamarca deixa les guerreres sense medalla

La selecció espanyola acaba en quart lloc el seu Mundial després de perdre 35-28 en la final de consolació

Kaba Gassama, en una acció del partit
Kaba Gassama, en una acció del partit / Alejandro García (Efe)

La selecció espanyola s'ha acomiadat sense medalla del Mundial que s'ha disputat a Torrevella, Llíria, Castelló de la Plana i Granollers, després de perdre en la final de consolació 35-28 contra Dinamarca.

L'equip entrenat pel petrerí José Ignacio Prades només ha pogut aguantar en la primera part el ritme de les daneses, que s'han mostrat molt superiors en la represa. Un parcial advers de 6-2 en els nou primers minuts de la segona part ha acabat amb les opcions de podi d'Espanya, que tot i això no s'ha rendit en cap moment.

La selecció ha tornat a caure en els mateixos errors que en el segon temps de la semifinal davant Noruega. Carmen Martín, amb sis gols, i Carmen Campos, amb cinc, han sigut les jugadores més destacades de les guerreres.