El Benidorm torna a la Lliga Asobal amb derrota

L'equip de Fernando Latorre ha perdut 32-27 contra el Bidaso d'Irun en la represa de la competició després del Mundial

Dragan Šoljic, en una acció del partit d'anada
Dragan Šoljic, en una acció del partit d'anada / TM Benidorm

En la tornada a la competició vora dos mesos després per la disputa del Mundial de Polònia i Suècia, l'Handbol Benidorm ha perdut per 32-27 a la visita al Bidasoa d'Irun. L'equip de Fernando Latorre encadena així la quarta derrota seguida en la Lliga Asobal.

Els benidormers han començat bé el partit i han gaudit dels primers avantatges en el marcador (3-6), però els bascos han reaccionat en la part final del primer acte per a anar-se'n al descans per davant (17-14). Els de Fernando Latorre han aconseguit situar-se a només un gol en l'equador de la represa (25-24), però no han pogut capgirar el marcador i han acabat cedint una nova derrota.

Amb aquesta nova entropessada, el Benidorm es queda en la part baixa de la taula, amb 13 punts. I sense temps per a descansar, dimarts té un nou compromís en l'EHF European League, contra l'Ystads suec, en un duel que es podrà seguir en directe pel web d'À Punt des de les 18:45 hores.