Les guerreres són semifinalistes del Mundial

En quarts la selecció espanyola guanya Alemanya per 26 a 21 i en semifinals s'enfrontarà a Noruega

Carmen Campos celebra un gol
Carmen Campos celebra un gol / Alejandro García (Efe)

La selecció espanyola d'handbol tornarà a lluitar per les medalles dos anys després de proclamar-se subcampiona del món al Japó, en derrotar per 26-21 Alemanya en els quarts de final. En semifinals jugaran contra les guanyadores del Noruega-Rússia.

Un triomf en què ha sigut fonamental l'actuació de Carmen Campos, autora de set dianes, i de Paula Arcos, que ha tancat el xoc amb quatre punts. Amb el seu dinamisme, han rescatat un equip espanyol que ha tardat huit minuts (1-5) a anotar el primer gol en la trobada. Alemanya era la gran dominadora en els primers compassos del partit, però en el minut 21 ha arribat l'empat a 8, i des d'aquest moment la selecció espanyola ha sigut la gran dominadora fins al final del partit.

Les Guerreres disputaran la seua quarta semifinal en un Mundial i buscaran passar a la gran final divendres contra el guanyador del duel de quarts entre Noruega, l'actual campiona d'Europa.