Les guerreres firmen taules (26-26) contra Montenegro en l'últim partit del Campionat Europeu

Les jugadores de Carlos Viver no han sabut aprofitar la renda de sis gols que portaven al descans.

Jénnifer Gutiérrez assaja el llançament a porta

En un partit de tràmit i sense possibilitat de poder jugar les semifinals, la selecció espanyola ha acabat empatant a 26 contra Montenegro. En la primera meitat, les espanyoles han estat fortes en defensa i certeres de cara al gol. Als 10 minuts guanyaven per cinc gols de diferència, i fins i tot han arribat a ampliar-la amb tres dianes més (3-11). Quan les jugadores balcàniques han intentat presionat, el seleccionador espanyol ha demanat temps mort per a adormir el partit i arribar 11-17 al descans.

En la represa, el guió ha canviat diametralment. Espanya ha malbaratat la renda de sis gols i ha vist com Montenegro anava empatant succesivament i, de vegades, posant-se per davant en l'electrònic. En l'últim minut de joc persistia l'empat a 26 i Espanya ha tingut l'oportunitat d'endur-se la victòria si no s'haguera estavellat al pal el llançament de Jénnifer Gutiérrez. Les guerreres han tingut un pas discret per l'Europeu després de perdre contra França (26-25) i Dinamarca (34-24).