Les Guerreres derroten Àustria (31-19) i passen invictes a la segona ronda del Mundial d'handbol

Les jugadores de José Ignacio Prades fan ple de victòries i es veuran les cares amb Croàcia, el Brasil i el Japó a partir de dimecres

Les jugadores de la selecció espanyola d'handbol celebren la victòria davant Àustria
Les jugadores de la selecció espanyola d'handbol celebren la victòria contra Àustria / Efe
06 de desembre 2021 - 22:51

La selecció espanyola d'handbol ha guanyat a Torrevella el tercer compromís del Mundial femení.

Les de José Ignacio Prades, que ja s'havien classificat per a la segona fase després de les dues còmodes victòries davant de l'Argentina i de la Xina, han derrotat Àustria per un contundent 31 a 19. Ple, per tant, per al combinat espanyol, que no ha tingut pietat contra una Àustria que ha presentat sis baixes per positiu en covid-19. 

Les Guerreres no han especulat i han eixit a per totes. Bona mostra d'això ha sigut el 7 a 1 que ja mostrava el marcador en l'inici del duel. La figura de Carmen Martín, jugadora més valuosa de l'encontre, i la bona defensa experimentada per la selecció espanyola al llarg de tot el partit, han sigut els pilars que han impedit qualsevol tipus de reacció en el combinat austríac.

Espanya passa invicta a la segona fase del Mundial, després de tres còmodes victòries en tres partits, i a partir de dimecres tindrà en Croàcia, el Brasil i el Japó els pròxims rivals en el camí cap a l'or. 

També et pot interessar

stats