Granollers no trenca el malefici espanyol en el dobles masculí de Wimbledon

El català i l'argentí Zeballos han perdut la final contra el neerlandés Wesley Koolhof i el britànic Neal Skupski

Zeballos i granollers, durant el partit
Zeballos i Granollers, durant el partit / Tolga Akmen (Reuters)

La primera victòria espanyola en el torneig de dobles masculí de Wimbledon haurà d'esperar. Marcel Granollers, formant parella amb l'argentí Horacio Zeballos, ha perdut la final del tercer Grand Slam de l'any, en caure en la final contra els caps de sèrie número u, el neerlandés Wesley Koolhof i el britànic Neal Skupski (6-4 i 6-4).

La parella hispanoargentina ja va jugar la final d'aquest torneig l'any 2021, però va caure contra els croats Nikola Mektic i Mate Pavic. Abans ho van intentar, també sense èxit, Sergio Casal i Emilio Sánchez Vicario, que van perdre la final del 1987, i Eduardo Flaquar i Marqués de Gomar, que van caure derrotats en la del 1923.

El triomf en un Grand Slam se li continua resistint a Granollers. El català va perdre les de Roland Garros i l'Obert dels Estats Units del 2014, formant parella amb el també català Marc López. I també va caure en les finals de l'Obert dels Estats Units del 2019 i la de Wimbledon del 2021, ja amb Zeballos com a parella.

La victòria d'Arantxa Sánchez Vicario el 1995, formant parella amb la txeca Jana Novotna, continua sent l'única conquistada pel tenis espanyol en dobles a Wimbledon.

També et pot interessar

stats