El Granollers acaba amb el somni coper del Morvedre

L'equip català s'ha imposat en la tornada 26-18, després que les valencianes guanyaren l'anada 21-20

De Uriarte, en una acció del partit d'anada
De Uriarte, en una acció del partit d'anada / Twitter: @Fbmcv

El Morvedre s'ha acomiadat de la Copa de la Reina d'handbol després de perdre contra el Granollers 26-18 en el partit de tornada de la segona fase. Les saguntines, que defenien el 21-20 que van aconseguir dimecres en l'anada, s'han quedat a només un pas de la final a huit que es disputarà del 29 d'abril a l'1 de maig a Sant Sebastià.

A l'equip entrenat per Vicent Sos li ha costat entrar en el partit i no ha pogut marcar el primer gol fins passats els cinc minuts de joc. Aquesta circumstància l'ha aprofitada el Granollers per a obtindre la primera renda important del duel (6-1). Però, a partir de la defensa, el Morvedre ha pogut retallar distàncies i anar-se'n al descans amb només un gol de desavantatge (11-10).

La falta d'encert de cara a porteria, amb només tres gols en vint minuts, ha tornat a penalitzar les saguntines en la represa (19-13). Però aquesta vegada no hi ha hagut reacció i l'equip de Vicent Sos ha dit adeu a la Copa.

L'Handbol Elx, campió vigent de la competició, serà l'únic representant valencià en la fase final de Sant Sebastià.