Gran cap de setmana per a l'esgrima valenciana

Mentre Manu Bargues ha tingut una actuació brillant en la Copa del Món a París, a València s'han reunit les millors espases femenines.

Manuel Bargues ha quedat en la posició que fa 17 en el Mundial de París
Manuel Bargues ha quedat en la posició que fa 17 en el Mundial de París / Manuel Bargues

L'esgrimidor valencià Manuel Bargues ha tingut una actuació brillant a París, en la Copa del Món. Bargues ha quedat en la posició que fa 17 entre els 305 participants. El passat mes d'abril es va proclamar a Estònia subcampió d'Europa amb la selecció sub-23 d'esgrima.

I a València, la sala d'armes del pavelló de Benimaclet ha sigut l'eix de l'esgrima nacional femenina. El trofeu Ciutat de València, que enguany arriba a l'edició 19, ha reunit 64 tiradores de tot l'estat en una competició on s'han mesurat les noves promeses de l'espasa i les professionals més consolidades. Totes han lluitat per alçar el trofeu valencià i per buscar la classificació per al Campionat d'Espanya al qual acudiran les 28 millors.

El trofeu Ciutat de València d'esgrima s'ha disputat al pavelló de Benimaclet / Iolanda Ibarra

En la modalitat d'espasa femenina per equips ha quedat en primera posició La Sala de Armas de Madrid, i pel que fa a la prova individual la tiradora María Mateos, del Valladolid Club d'Esgrima, s'ha endut la victòria. La guanyadora continua sumant èxits aquesta temporada per al seu equip.

També et pot interessar

stats