El Gran Premi de València tindrà 9.000 localitats més

El Circuit Ricardo Tormo de Xest ampliarà el seu aforament en més de 9.000 localitats per a la disputa del Gran Premi de la Comunitat Valenciana.

El Gran Premi de València tindrà 9.000 localitats més
El Gran Premi de València tindrà 9.000 localitats més

Al voltant de 9.000 persones més que l'última prova celebrada al circuit de Xest podran viure en directe el Gran Premi 2019 de la Comunitat Valenciana després que el Circuit Ricardo Tormo amplie les tribunes taronja, blava, verda i roja, és a dir, la graderia que, habitualment, acull la tribuna de la recta.

La instal·lació esportiva ha projectat la construcció d'ampliacions de 2.000 localitats més a les files superiors de les tribunes verda i roja i 600 entrades més a la recta de meta. El traçat de Xest disposarà també de noves grades supletòries per damunt de la tribuna roja fins a sumar 1.842 noves entrades, la tribuna blava tindrà 3.261 noves localitats i la tribuna verda 2.038.

El Circuit Ricardo Tormo que ha venut un 80 per cent de les entrades que va posar a la venda durant la celebració del passat Gran Premi al mes de novembre, amb aquesta ampliació, podrà acollir vora 100.000 aficionats a una prova que se celebrarà el pròxim 17 de novembre.

Tot i que les reformes encara s'estan fent, els seguidors del motociclisme ja poden accedir a la compra d'aquestes noves localitats al web oficial del Circuit Ricard Tormo amb un 10 per cent de descompte si s'adquireixen abans del pròxim divendres, 31 de maig.

També et pot interessar