Gran inici de Sergio García en el British Open de golf

El castellonenc ha acabat amb una targeta de tres per davall del par en l'inici del British Open de Golf.

Gran inici de Sergio García en el British Open de golf
Gran inici de Sergio García en el British Open de golf

Feia 12 anys que Sergio García no començava tan bé en un dels grans tornejos de golf. Però, a la fi, tot arriba. Aquest matí ha fet una vertadera gesta en acabar amb una targeta de tres per davall del par. És veritat que després, de vesprada, altres golfistes han fet números semblants però, per a Sergi, jugador que sol donar el millor de si ben avançats els tornejos, és una bona forma de fer valdre el seu poder com un dels millors del món.

A Sergio García li ha tocat lluitar contra els elements meteorològics

 La cosa no era gens fàcil. Amb el mal oratge que s'està vivint en aquest torneig, un dels més importants del món, la cosa encara té més mèrit. Quedar-se per davall dels tres pars alhora que jugar contra els elements meteorològics té molt de mèrit. Feia molt de vent i colpejar la pilota de manera precisa era complicat. "El vent exigia pegar-li molt bé i afortunadament ha sigut així. He pegat als ferros prou bé", ha dit el castellonenc en una improvisada roda de premsa.

El nord-americà Holmes ha quedat primer

         

Sergio ha signat 68 colps en aquesta primera jornada, a només dos de les cincs que ha fet el nord-americà Holmes, que ha quedat primer. Resta molt de torneig i els golfistes ja es preparen per a la segona jornada, esperant que paren d'una volta les tempestes i el mal oratge, sempre mals companys de viatge.

També et pot interessar

stats