Gols i més gols sense premi per als equips valencians de futbol sala

Alzira i Peníscola cauen contra el FC Barcelona i el Manzanares FS

Alzira i Peníscola perden els seus respectius partits

Dura derrota de l'Alzira a casa del FC Barcelona per un contundent 6-1. El primer i l'últim classificat de la Lliga Nacional de Futbol Sala s'enfrontaven en partit de la cinquena jornada de Lliga.

Tot i que el resultat final ha sigut molt contundent, el marcador no ha reflectit com d'igualat ha estat. L'Alzira s'ha avançat primer amb un gol de Rubí, però ràpidament el Barça ha empatat i ha remuntat fins a arribar al descans amb l'equip català guanyant només per 2-1. No obstant això, en els últims minuts i amb l'equip de la Ribera Alta amb porter-jugador han permés el FC Barcelona ampliar l'avantatge.

El Peníscola es queda amb la mel als llavis

En l'altre partit de la jornada d'un equip valencià, el Peníscola, ha perdut per 5-6 contra el Manzanares FS en un partit molt emocionant amb moltes alternatives i que ha pogut deixar guanyador qualsevol dels dos equips.

A la fi de la primera part, tot indicava que seria una segona molt travada. Però la realitat és que ha sigut una bogeria. Especialment, els últims set minuts en què els dos conjunts han anat alternant jugades i gols, fins a set, per a un resultat final que no contenta el conjunt castellonenc.