El golf valencià busca el primer campionat d'Europa amateur femení

Carla Bernat, Carla Tejedo, Rocío Tejedo, Cloe Amión, Julia Ballester i Balma Dávalos busquen el sisé títol per a Espanya

202565521 339736764335861 8905439924658520769 n
Carla Bernat al Santander Golf Tour Màlaga / Golfcircus

Les jugadores de la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana són sis de les setze jugadores espanyoles que participen en l'Europeu Individual, que es disputa al recorregut de Tegelberga GC de Suècia del 26 al 29 de juliol. Carla Bernat, ja competint a categoria professional, va guanyar fa poc amb la selecció espanyola el torneig Europeu Absolut Femení per Equips a Finlàndia.

Espanya va guanyar aquest torneig per última vegada l'any 2018 a Eslovàquia, gràcies a Celia Barquín, que ja no es troba entre nosaltres. La jove promesa del golf espanyol va ser assassinada als Estats Units poc temps després mentre acudia a un entrenament.

L'equip espanyol, amb la capitana Carmen Laguna i amb el tècnic Sergio de Céspedes, té moltes possibilitats en aquest torneig. A banda de les jugadores valencianes, completen la selecció Casilda Allendesalazar, Anna Cañadó, Paula de Francisco, Marina Escobar, Alba González, Julia López, Carolina López-Chacarra, Lucía López, Paula Martín i Andrea Revuelta.

Aquesta competició es juga en modalitat Stroke Play (joc per colps), i totes les jugadores formen part dels equips absolut i sub-18 femenins espanyols. El recorregut té amb 18 clots diaris durant quatre jornades, i al final del tercer dia de competició, està previst fer un tall en el lloc 48 i empatades. Quedaran directament eliminades aquelles que no aconseguisquen aquesta marca.