Els germans Ania, tercer i quart en el campionat d'Espanya de resistència de surf de rem

Pablo Ania competirà com a número 1 de la selecció espanyola en les pròximes competicions internacionals.

Els germans Ania, tercer i quart en el campionat d\'Espanya de resistència de surf de rem
Els germans Ania, tercer i quart en el campionat d'Espanya de resistència de surf de rem

Els borrianencs Pablo i Óscar Ania estan d'enhorabona després d'haver aconseguit el bronze i la quarta plaça, respectivament, en l'últim campionat d'Espanya de resistència de surf de rem, celebrat a Arroyo, a l'embassament de l'Ebre.

La prova consistia a recórrer el màxim nombre de quilòmetres durant quatre hores, i els joves del Club Paddle Surf de Borriana van aconseguir situar-se en el grup que liderà la competició durant les tres primeres hores i en què també es van situar els catalans Tomàs Sànchez -qui va guanyar- i Miquel Roigé.

Tot i que en l'últim tram Sànchez es va escapar del grup i va aconseguir la victòria en solitari, Pablo i Óscar van donar el millor d’ells mateixos amb una distància total de 35 quilòmetres, i això amb només uns mesos d'entrenament dedicats a aquest esport en què s'iniciaren fa vora un any.

Però els Ania no són nous en els esports d'aigua, ja que des de ben menuts han practicat el seu esport estrela, el surf de vela, que els ha donat moltíssimes alegries en forma de podi, i els ha ensenyat a llegir la mar, els corrents, els vents i tot allò necessari per a poder arribar al millor nivell, com ho han fet per a aquest campionat d'Espanya que, de segur, serà el primer de molts.

Per la seua part, el major, Pablo Ania, ha sigut convocat com a número 1 de la selecció espanyola d'aquest esport, que en pocs anys s'ha fet molt popular a les platges de la Comunitat Valenciana, i lluitarà per a aconseguir l'or en l'europeu, que se celebrarà a Sardenya, i en el mundial, a la Xina.

Per la seua part, Óscar ha explicat que augura un bon futur per a la pràctica d'aquesta modalitat esportiva, ja que, com diu: és "un esport senzill de practicar i que et permet fer-ho pràcticament tots els dies de l'any", i també a nivell competitiu, tan per ell com per al seu germà.

També et pot interessar

stats