Gasquet, primer rival d'Alcaraz a l'Obert d'Austràlia

Sorribes, Bautista i Zapata, únics valencians en el torneig

El tenista Carlos Alcaraz
El tenista Carlos Alcaraz / Joel Carrett (Efe)

La pròxima setmana comença el primer Grand Slam de l'any. Un torneig en què, finalment, no estarà Rafa Nadal per lesió, però que sí que comptarà amb la resta de grans estreles del tenis mundial.

En el quadre final hi haurà onze esportistes espanyols entre el quadre masculí i femení, tres dels quals són valencians.

En el masculí, Carlos Alcaraz és la gran esperança de l'armada per a guanyar el títol. El murcià iniciarà l'Obert contra el francés Richard Gasquet. Podria enfrontar-se en quarts de final a Bernabé Zapata. El tenista d'Alzira, que va per la mateixa part del quadre començarà jugant contra el txec Lehecka.

L'altre valencià en el quadre masculí, Roberto Bautista, s'enfrontarà en primera ronda al nord-americà i revelació dels últims mesos, Ben Shelton. Shelton arriba com a setzé cap de sèrie, però en cas que el castellonenc el guanye i passe diverses rondes, el gran enfrontament seria contra Djokovic en huitens de final.

Respecte a la resta d'espanyols, Jaume Munar tindrà enfront el rus Xevtxenko; Carballés, el croat Gojo; Davidovich, el francés Lestienne, i Albert Ramos es mesurarà amb el noruec Casper Ruud, onzé cap de sèrie.

Sorribes, contra un rival de la ronda prèvia

La vallera Sara Sorribes s'enfrontarà en primera ronda de l'Obert d'Austràlia a un rival provinent de la ronda prèvia encara per determinar. La tenista de 27 anys, i que la temporada passada va estar absent en el torneig, vol millorar la participació en una competició en què mai ha pogut superar la segona ronda.

Respecte de la resta de tenistes espanyoles en l'Obert, Bucsa s'enfrontarà a la russa Blinkova; Masarova, a la bielorussa Sasnovich, i Paula Badosa intentarà superar la nord-americana Taylor Townsend, número 80 del món.

També et pot interessar

stats