Garín talla la progressió a Wimbledon del seu amic Pedro Martínez

Bautista ha guanyat l'alemany Koepler per a avançar a huitens de final mentre que Muguruza ha caigut eliminada

L'alzireny Pedro Martínez, durant el partit contra Garín
L'alzireny Pedro Martínez, durant el partit contra Garín

El xilé Christian Garín ha eliminat en tercera ronda de Wimbledon l'alzireny Pedro Martínez (6-4, 6-3, 4-6 i 6-4) per a aconseguir el seu millor resultat a Londres.

Jornada negra per a Martínez, que també ha sigut eliminat amb el dobles, en el qual està emparellat amb l'eslovac Norbert Gombos. En Roland Garros, després de ser eliminat en l'individual, va acabar entre els quatre millors jugant amb Pablo Andújar.

Garín ha sigut molt superior al seu reconegut amic i amb el qual s'ha entrenat infinitat de vegades, i va poder tancar la trobada en tres sets, però quan Garín tenia avantatge de break en el tercer, l'espanyol va traure forces per a forçar un quart.

Amb aquest resultat el d'Alzira torna al top 100 al final del torneig, mentre que Garín, que s'enfrontarà a Novak Djokovic (número u del món) en huitens, pujarà al número 18, provisionalment, el millor de la seua carrera.

Bautista vola, Muguruza s'esvara

Roberto Bautista s'ha classificat per als huitens de final del torneig britànic per quarta vegada en la seua carrera en derrotar l'alemany Dominik Koepfer per 7-5, 6-1 i 7-6 (4).

El tenista de Benlloc, que va jugar per tercer dia consecutiu després que aquest dijous es reprenguera la seua trobada contra Miomir Kecmanovic, no va notar els estralls de l'esforç físic i es va llevar de damunt Koepfer en tres disputats sets.

Bautista afronta la segona setmana del torneig amb l'objectiu d'almenys igualar el resultat de 2019, quan va arribar a semifinals de Wimbledon. De moment, dilluns, s'enfrontarà al guanyador del duel entre el canadenc Denis Shapovalov i el britànic Andy Murray.

Garbiñe Muguruza no ha pogut prolongar la seua candidatura al títol de Wimbledon i, en el duel de tercera ronda, ha perdut contra la tunisiana Ons Jabeur (5-7, 6-3 i 6-2). L'espanyola, que va encarrilar la classificació després d'un gran primer set, no va poder ficar-se entre les setze millors quatre anys després, en el seu primer partit en la central des que la inaugurara en l'edició de 2018.

També et pot interessar

stats