El Llevant consolida el lideratge

L’equip granota ha guanyat el Betis en un partit molt igualat que s’ha decidit en l’últim minut amb un gol de Roger (2-1).

El Peníscola torna a caure a llocs de descens directe, després de la derrota a Valdepeñas (7-2) i de la victòria del Còrdova.

Gallo celebra el primer gol del partit
Gallo celebra el primer gol del partit / Twitter: @LUDfutbolsala

El Llevant ha fet un pas de gegant per a finalitzar en primer lloc la fase regular de la Primera Divisió de futbol sala. L’equip granota ha vençut el Betis (2-1) i ha aprofitat els entropessons del Cartagena i el Palma per a ampliar la diferència respecte al segon classificat a sis punts. El Peníscola, per la seua banda, ha perdut en la visita a Valdepeñas (7-2) i torna a caure a llocs de descens directe, després de la victòria del Còrdova.

El Llevant de Diego Ríos tenia una oportunitat d’or per a consolidar-se en el lideratge de la classificació, però davant tenia un rival que no estava disposat a posar-li les coses fàcils. El Betis, huité classificat, ha completat una gran primera part i ha aconseguit deixar a zero el tercer màxim golejador del campionat. Així, els dos equips se n’han anat als vestidors amb un empat sense gols.

No ha sigut fins al minut 31 que els granotes han aconseguit inaugurar el marcador, gràcies a un gol de Gallo amb un llançament amb la cama esquerra. Els andalusos no s’han donat per vençuts i, a falta de dos minuts, han apostat pel porter jugador. L’estratègia els ha donat resultat, ja que Buendía ha aconseguit l’empat en el minut 38. Després d’això, el Llevant ha decidit atacar amb cinc jugadors, i deixar la porteria buida. I la valentia ha tingut premi: a un minut del final, Roger ha fet el definitiu 2-1, que reforça el lideratge granota. Després de 24 jornades, són primers amb 54 punts, sis més que el Cartagena, segons, i huit més, que el Palma, tercer.

El Peníscola torna a llocs de descens directe

Després de la important victòria contra l’Inter Movistar, la primera en lliga en quatre mesos, el Peníscola afrontava un altre repte complicat, la visita al Valdepeñas, seté classificat. Els locals s’han avançat en el minut 7 i han ampliat l’avantatge en el minut 12, però l’equip de Carlos Sánchez ha reaccionat poc abans del descans. Igor ha fet el 2-1 aprofitant que els castellanomanxecs jugaven en inferioritat per l’expulsió d’Álex Gercía.

Rubén Orzáez, en una acció del partit
Rubén Orzáez, en una acció del partit / Twitter: @aurecape

El gol ha sigut només un miratge, perquè en la represa ha continuat l’assetjament del Valdepeñas a la porteria peniscolana. El travesser, primer, i Molina després, han evitat que els locals ampliaren la diferència. Però finalment Cainan ha fet el 3-1 en el 24. L’equip de Carlos Sánchez ha seguit aguantant les envestides del Valdepeñas, però el 4-1 a cinc minuts del final ha acabat amb les esperances de puntuar. Al final, derrota per 7-2 que retorna el Peníscola a zona de descens directe a Segona.