La Fundació Trinidad Alfonso protagonitza un sorteig de l'ONCE

La fundació presidida per Juan Roig compleix deu anys de suport a l'esport a la Comunitat Valenciana

Jose Manuel Pichel, delegat territorial de l'ONCE a la Comunitat Valenciana, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundacion Trinidad Alfonso, han presentat la imatge del cupó
Jose Manuel Pichel i Juan Miguel Gómez han presentat la imatge del cupó a València

El 10é Aniversari de la Fundació Trinidad Alfonso estarà present en cinc milions i mig de cupons de l'ONCE, en el sorteig del dissabte 23 de juliol.

Jose Manuel Pichel, delegat territorial de l'ONCE a la Comunitat Valenciana, ha manifestat que "estem encantats de poder felicitar la fundació amb el més important que tenim en l'ONCE, la imatge del nostre cupó".

"És una satisfacció unir el cupó, segurament el producte més social del món, i la Fundació Trinidad Alfonso, exemple de l'impuls i suport a la inclusió en l'esport sota la màxima compartida que la meta són les persones", ha dit Pichel.

Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, ha manifestat que l'organització "defén l'esport com un motor d'integració i millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i és un honor que l'ONCE haja volgut dedicar-nos els seus cupons per un dia".

"Juan Roig està molt il·lusionat amb aquesta notícia des que la va conéixer de veu de Miguel Carballeda, el president de l'ONCE, amb el qual manté una estreta relació i amistat gràcies als diferents projectes que desenvolupem amb el Comité Paralímpic Espanyol", ha afegit.

També et pot interessar

stats